Contacteer ons

Contact Persoon : Tina Fu

Telefoonnummer : +86 755-27806536

WhatsApp : +8615919862398

Free call

De orden in het tweede kwartaal zijn veilig, blijven de polarisatorprijzen stabiel

April 29, 2022

Kernuiteinde: De Chengmeimaterialen (4960) zeiden dat hoewel de paneelboom conservatief is, het de ordezicht van het bedrijf in het tweede kwartaal geen probleem is, en het zou beter zelfs moeten zijn dan het voorafgaande kwartaal. Het beschouwen of de conservatieve paneelboom de prijs van polarisators beïnvloedt, Chengmeicai gelooft dat de prijsgevoeligheid van polarisators niet zo hoog zoals dat van panelen is, en het effect is vrij beperkt.
De Chengmeimaterialen (4960) zeiden dat hoewel de paneelboom conservatief is, het de ordezicht van het bedrijf in het tweede kwartaal geen probleem is, en het zou beter zelfs moeten zijn dan het voorafgaande kwartaal. Het beschouwen of de conservatieve paneelboom de prijs van polarisators beïnvloedt, Chengmeicai gelooft dat de prijsgevoeligheid van polarisators niet zo hoog zoals dat van panelen is, en het effect is vrij beperkt.

AUO drukte een conservatievere mening over de van het de paneelindustrie en bedrijf verrichtingen in het tweede kwartaal dan begin dit jaar uit, en heeft of de paneelprijzen scherp zijn gedaald paneelfabrikanten aan weggeefprijzen voor polarisators veroorzaakt. Chengmeicai wees erop dat het paneel voor prijs hoogst gevoelig is, maar de gevoeligheid van polarisator is laag, en de prijs van polarisator is nu nog vrij stabiel. Bovendien hoewel de prijs van stroomopwaartse materialen voor polarisators is toegenomen, heeft de evaluatie weinig invloed onder de waardevermindering van de Japanse Yen en de Nieuwe dollar van Taiwan.

Het zicht van orden in het tweede kwartaal was geen groot probleem, maar Chengmeicai wees ook erop dat onder de invloed van inflatie, rentevoetstijgingen, stadssluitingen en oorlogen op de wereld, de eindvraag zwak was, en sommige klanten herzagen ook onderaan de vraag naar sommige orden in het derde kwartaal. De omvang is over 10%.

De Chengmeimaterialen bleven ook de verzending van high-end producten uitbreiden. In de tweede helft van het jaar, werden de nieuwe klanten zoals vasteland China en Japan toegevoegd aan de automobielproducten. Het aandeel van opbrengst van high-end producten kon in de tweede helft van het jaar 15% bereiken.

Chengmeicai nam aan Aanraking Taiwan 2022 dit deel jaar, en lanceerde de „Gibbon-Film“ oplossing die op de globale ultra-brede vertoning kan worden opgezet; Metaverse „AR/VR“ dunne en high-definition oplossing; automobieldieproducten met „extreme zwarte technologie worden uitgerust“, „mottenoog“ Technologie“; en oplossingen op vier gebied van „wijd het Bekijken Zachte Huidfilm“.

Het „prachtige grote scherm, geniet de Materialen van van de grote visie“ Chengmei en de globale reuze ontwikkelde „Gibbon Film“ van 3M gezamenlijk, effectief brekend door de productiegrens van traditionele polarisatorbreedte, gebruikend het principe van het optische draaien, met succes ontwikkeld ultra-groot breed absorptie en bezinningstype het type van geïntegreerde polarisator de mogelijkheid van ononderbroken uitbreiding van het paneel brengt. De „Gibbon-Film“ heeft uitstekend energierendement, naast het verbeteren van helderheid door meer dan 20%, kan het verminderen energieverbruik door tot 20%. Door groene producten met internationaal reuze3m mede-te creëren, zal Chengmeicai klanten van milieuvriendelijke groene materialen voor de volgende generatie voorzien.

Bovendien is 2022 het eerste jaar van metaverse. De Chengmeimaterialen zullen geavanceerde optische film en polarisatorar/vr toepassingsmodules tonen, die producthelderheid kunnen effectief verbeteren, kleurenverschuiving en uitstekende pasvorm door belangrijke technologie verminderen. Het controlevermogen helpt AR/VR-apparaten sparen energie, beeldduidelijkheid, en onderdrukt ghosting gebied. Gecombineerd met de lichte en dun gevouwen optische weg van de groep van de fotolens, brengt het consumenten de indruk van „het zijn in de echte wereld, en de wereld draait wegens u“.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

add@chenghaolcm.com
+8615919862398
+8615919862398
add@chenghaolcm.com