Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Tina Fu

Telefoonnummer : +86 755-27806536

WhatsApp : +8615919862398

Free call

2800cd/M2 Hoge helderheid Tft LCD-displaymodule met 4 mm ultradikke touchglasdoek

Min. bestelaantal : 100 stuks Verpakking Details : Alle producten worden ingepakt op juiste manier om het te houden brandkast. Voor kleine grootte van
Levertijd : 3~7 dagen Betalingscondities : TT of Anderen
Levering vermogen : 20000000 PCs/Maand
Plaats van herkomst: China, Shenzhen Merknaam: Chenghao Optoelectronic
Certificering: CE 、RoHS、FCC Modelnummer: CH800XG01A-CT

Gedetailleerde informatie

Naam van het product: TFT-LCD-displaymodule met hoge helderheid Zienhoek: 85/85/85/85
Touch Panel Intertace: I2C Helderheid: 2800 Cd/m2
resolutie: 1024*768 punten Aanraakglasdoek: 6H
Module FPC Pin-nummer: 30 pin's garantie: 12 maanden
Werktemperatuur: -30 ~ +85 °C

Productomschrijving

Productbeschrijving:

2800cd/M2 Hoge helderheid Tft LCD-displaymodule met 4 mm ultradikke touchglasdoek
 
Chenghao Optoelectronic CH800XG01A-CT is een 8 inch TFT LCD Display Module.De display module is uitgerust met een 4 mm Ultra-dik Capacitive touch glas cover gemaakt door Chenghao Optoelectronic's exclusieve procesDe touch cover maakt gebruik van de I2C interface om te communiceren met externe apparaten en ondersteunt multi-touch.de helderheid van het scherm van de displaymodule kan tot 2800 cd/m2 bereiken, die Sunlight Readable kan bereiken, wat vooral belangrijk is voor buitengebruik.De displaymodule maakt ook gebruik van IPS TFT / Transmissive / Normall Black technologie en ondersteunt 85/85/85/85 vrije kijkhoeken, wat betekent dat gebruikers het scherm flexibel en vrij kunnen lezen vanuit verschillende kijkhoeken zonder zich zorgen te hoeven maken over visuele waas.

Kenmerken:

4 mm ultradik aanraakglas
De CH800XG01A-CT is uitgerust met een 4 mm ultradik capacitieve touchglasdek, wat zeldzaam is in de hele LCD-industrie.


2800 cd/m2 Hoge helderheid achtergrondlicht
In het algemeen heeft het scherm, wanneer de achtergrondverlichting helderheid 500 cd/m2 bereikt, een zekere mate van leesbaarheid in het zonlicht.De achtergrondlichthelderheid van deze displaymodule kan tot 2800 cd/m2 bereiken, waardoor de informatie op het scherm zichtbaar is voor gebruikers, zelfs bij sterk buitenlicht.


Ondersteuning van vrije kijkhoek
Het display maakt gebruik van IPS-displaytechnologie, waardoor gebruikers het scherm vanuit verschillende kijkhoeken kunnen bekijken zonder zich zorgen te maken over visuele waas.


Ondersteuning van het aanraakscherm
De displaymodule is uitgerust met een capacitieve touchglasbekleding, die een I2C-interface gebruikt en multi-touch ondersteunt.


Ondersteunen van een breed temperatuuromgeving
De displaymodule heeft een breed temperatuurontwerp en kan werken in een omgeving van -30~+80°C. Deze eigenschap is uiterst belangrijk voor veel apparaten die in ruwe omgevingen werken.

Technische parameters:

Productnaam: LCD-scherm met hoge helderheid
Resolutie 1024*768 punten
Luminansie 2800 cd/m2
Kleurverzadiging: 16 M
Touch Glass Cover Lens: 4 mm
Contrastverhouding: 800:1
Interface van het touchpaneel: I2C
Type touchpaneel: Capaciteit
Afbeeldingsmodus: Transmitter / IPS / Normaal zwart
Zichtrichting 85/85/85/85
Werktemperatuur: -30 ~ +80 °C
 2800cd/M2 Hoge helderheid Tft LCD-displaymodule met 4 mm ultradikke touchglasdoek 0

Toepassingen:

 1. Draadloze afstandsbediening:Als een door Chenghao Optoelectronic voor draadloze afstandsbedieningen aangepaste displaymodule, kan het een hoge helderheid en een hoge contrasterende displayprestatie bieden,een uitstekende visuele ervaring te brengen aan draadloze afstandsbedieningDit type displaymodule kan op grote schaal worden toegepast in verschillende slimme huishoudelijke apparaten, thuisentertainmentsystemen en andere afstandsbedieningstoestellen.

 2. Industriële controle:De CH800XG01A-CT maakt gebruik van de hoge helderheid en aanpasbaarheid van de module en is zeer geschikt voor industriële besturingstoepassingen, zoals de gebruikersinterfaces van fabrieksautomatiseringsapparatuur,CNC-machinesHet kan een helder en leesbaar scherm leveren in industriële omgevingen met een hoge verlichting, waardoor de visualisatie-ervaring wordt verbeterd.

 3. Medische apparatuur:Medische hulpmiddelen vereisen vaak een betrouwbare en stabiele weergave in verschillende complexe omgevingen.Het hoge contrast en de helderheid van deze module kunnen zorgen voor uitstekende visuele effecten in zowel lichte als zwakke medische omgevingen, waardoor het op grote schaal toepasbaar is in medische beeldvormende apparatuur, chirurgische navigatiesystemen en andere medische hulpmiddelen.

 4. Inlichtingendisplay voor buiten:De hoge helderheid van de CH800XG01A-CT maakt het een ideale keuze voor informatie-displayterminals in de buitenlucht, zoals bushalte-displays, vliegveldvluchtinformatie-schermen,en reclamebordenDe module kan zelfs onder direct zonlicht een helder en leesbaar scherm behouden.

 5. Elektronica voor de automobielindustrie:De CH800XG01A-CT is als een displaymodule met een hoge helderheid en contrast geschikt voor automotive toepassingen, zoals instrumentenpanelen en middenconsole-displays.De bestuurder kan zelfs bij sterke verlichting verschillende rijinformaties duidelijk zien.

Samengevat kan de CH800XG01A-CT-displaymodule met zijn uitstekende visuele prestaties en aanpassbaarheid op grote schaal worden toegepast in verschillende scenario's, van slimme huishoudelijke apparaten tot industriële bediening,buiteninformatie-display, en automobielelektronica, die allemaal kunnen profiteren van de hoogwaardige displaymogelijkheden.

Vragen:

 • V: Wie is de fabrikant van deze Tft LCD-module?
  A: Defabrikantvan deze Tft LCD-moduleHet is Chenghao Optoelectronic.
 • V: Wat is het modelnummer van dit product?
  A: Het modelnummer van dit product is CH800XG01A-CT
 • V: Waar wordt dit product gemaakt?
  A: Dit product is gemaakt in China, specifiek in Shenzhen.
 • V: Welke certificeringen heeft dit product?
  A: Dit product heeft CE-, RoHS- en FCC-certificeringen.
 • V: Is er een minimale bestelhoeveelheid voor dit product?
  A: JA, er is een minimum orderhoeveelheid van 100 voor dit product.

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

add@chenghaolcm.com
+8615919862398
+8615919862398
add@chenghaolcm.com
+86 755-27806536